Hemstädning

Meningen med hemstädning servicen är att du ska kunna ägna din tid till viktigare och roligare saker än att städa och ändå kunna komma hem till ett städat, rent och fint hem. Vi vill förenkla din vardag och vi genomför våra hemstädningar utan invecklade kontrakt, bindningstider och onödiga avgifter. Vi vill ge dig den bästa städservicen och vi är flexibla och alltid nåbara! Vårt jobb är att se till att det är rent och snyggt hemma hos dig och att hemstädningen är gjort till din fulla belåtenhet. Resultatet av våra hemstädning skall kännas och synas.

Bokning av hemstädningen

Du väljer själv hur den regelbundna hemstädningen ska se ut. Hemstädningen kan äga rum:

• varje vecka

• varannan vecka

• var tredje vecka

• eller en gång i månaden

Du väljer också om hemstädningen ska ske jämna veckor eller ojämna veckor. Ring till oss och berätta vad du önskar utav den regelbundna hemstädningen, så ordnar vi tillsammans ett städschema.

Vi har ingen bindningstid utan endast en månad uppsägnings tid.Ni får alltid samma städerska, och ni kan avboka städning när ni t.ex är sjuk eller är på semester.

Första städtillfället. Det är bra om ni kan möta er städerska personligen vid första städtillfället. Detta för att ni ska få en möjlighet att berätta om speciella städbehov, vart er städutrustning förvaras och om det är något särskillt rengöringsmedel ni vill ska användas under hemstädningen för ett specifikt föremål eller möbel. Om ni inte har möjlighet att träffa städerskan personligen första gången hemstädningen ska genomföras går det också bra att skriva en lapp med tydliga instruktioner för hemstädningen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *